Kapsul Pati Delima Ori’ Sylim ialah produk kesihatan herba yang di rumus khas berasaskan pati buah Delima.

Formula Produk ini di reka khusus untuk

 • 1. Mengempiskan perut buncit.
  2. Membuang lemak yang berlebihan
  3. Menyingkirkan toksin di dalam tubuh (gaut).
  4. Mengatasi masalah semput.
  5. Melawaskan proses pembuangan air besar (nyah-tinja)
 • 6. Mengurangkan risiko strok
 • 7. Mengurangkan risiko diabetes
 • 8. Menambahkan tenaga dan meringankan tubuh
 • 9. Mengurangkan berat badan
 • 10. Baik untuk  Kesihatan Rahim Wanita 

Produk ini menggunakan bahan-bahan berasaskan herba 100% dan insyaAllah tiada kesan sampingan kepada pengguna. Produk ini adalah produk persediaan tradisional.

Kapsul pati delima Ori’ Sylim boleh di beli di farmasi, pengedar terdekat, klinik, kedai kecantikan pada harga yang berpatutan.

Cara Penggunaan:

1. Berat badan 59kg ke bawah – 4 biji kapsul sebelum tidur
2. Berat badan 60kg ke atas – 6 biji kapsul sebelum tidur

Pengguna juga dinasihatkan supaya mengurangkan pengambilan makanan banyak kanji, memperbanyakkan makan buah dan melakukan senaman ringkas setiap hari.

Kapsul Pati Delima Ori’ Sylim diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL07081566 TC), mendapat pengiktirafan Halal JAKIM dan dikeluarkan oleh kilang yang bertaraf GMP. Produk ini adalah keluaran syarikat bumiputera Muslim 100 %. Di jamin suci dan berkualiti. 

Kami mengamalkan konsep “Berniaga Untuk Beramal”. Oleh itu, setiap botol yang terjual akan menyumbangkan rm 1 ke dalam tabung amal dan anak yatim Ori’Herbs.

Untuk tempahan dan pertanyaan lanjut sila hubungi  pejabat urusan Ori’Herbs di talian 014-8241528 (kamal) @ layari www.oriherbs.com .  Pihak kami sedang mencari pengedar yang berminat di seluruh Malaysia.  Modal Minima RM 544 dan Untung Maksima 85 %.  Zon Eksklusif. Siapa cepat, dia dapat.