image

image

image

Salam perjuangan.
Alhamdulillah malam ini dapat meluangkan masa utk bersama dgn para blogger, facebooker dan pengamal media baru dalam proses merapatkan ukhuwwah di antara pemuda pas dgn mereka.  Dalam perjumpaan yg santai ini sambil makan colek di hotel raudhah kota bharu menampakkan hasil yg positif. 

Saya berpeluang mengenali pengamal media baru secara live dan bertemumuka cthnya topeng perak,aduka teruna, warta 365 dll yg tidak dapat disebutkan namanya. Saya mengharapkan juga agar pertemuan ini akan mempertajamkan senjata demi bersama utk memastikan musuh bersama kepada rakyat iaitu BN dan Umno dapat ditumbangkan dlm pru 13 nanti.

Saya amat positif hasrat rakyat utk mengetahui maklumat yg direct dan sebenar dapat disalurkan oleh para pengamal media baru yg hadir malam ini. Saya dimaklumkan bahawa rakyat luar bandar yg sengaja dinafikan hak utk mendapat maklumat melalui internet supaya mereka terus dapat menyokong pihak yang benar.  Isu ini perlu diperincikan utk memecahkan masalah yg dihadapi rakyat di luar bandar.

Harapan para blogger supaya dppnk lebih terkehadapan dalam menjawab segala isu demi mempertahankan kerajaan dan tok guru yg kelihatan keseorangan dlm berhadapan dgn sesuatu isu. Persoalan isu-isu yg ditimbulkan agar dapat di jawab supaya setiap pembaca facebook mendapat penjelasan yg sebenarnya kerana jika tidak di jawab ianya akan menimbulkan tanda tanya.

Kesimpulannya kerjasama yg erat amat penting utk memastikan sesuatu isu akan dapat dijelaskan kepada rakyat.