Salam perjuangan buat semua sahabat blog. Semoga kita semua kekal Istiqomah dgn Islam hingga akhir hayat.

Kritikan LGE kepada PAS sekali lagi menunjukkan bahawa setiap ucapan, tindakan dan pendirian PAS menjadi perhatian yg utama kepada semua pihak khususnya Kerajaan PH.

Terbaharu, KM PAS utk membuat usul undi percaya kepada DTM supaya terus menjadi PM sehingga habis penggal PRU14 turut mendapat perhatian yg meluas malah dilabelkan zaman gelap jika bersama dengan PAS.

Sesungguhnya zaman gelap kepada Islam, Melayu dan Tanahairku bermula sejurus DAPPH mengambilalih pemerintahan negara Mei 2018. Di sinilah bermulanya episod duka dan sedih sehingga pemimpin melayu PAN terpesona dgn janji2 hipokrit yg tidak berpijak di bumi nyata.

Hari ini masih belum terlewat utk kita kembali bersatu di bawah panji Islam Memimpin. Ingatlah segala tingkahlaku kita akan dijadikan asbab samada kita mahu terus berada di zaman gelap bersama DAP dan sekutunya ataupun menyelak sinar cahaya yg semakin terang bersama Muafakat Nasional.

Keputusan ditangan anda sekalian. Marilah kita bertekad dan bersatu hati utk pertahankan kedaulatan agama, bangsa, raja dan tanahair kita yg tercinta.. Allahu Akbar!!!